Най-добре е изборите на 9 юни да бъдат две в

...
Най-добре е изборите на 9 юни да бъдат две в
Коментари Харесай

Костадинов: Най-добре е изборите на 9 юни да бъдат две в едно

Най-добре е изборите на 9 юни да бъдат две в едно - за Европейски парламент и предварителни парламентарни. Това сподели пред публицисти във Варна водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Според него към момента е рано да се вършат твърди прогнози дали ще има предварителен избор, защото през последните три седмици е станало видно, че всеки ултиматум е предпоследен. " Категорични упования не може да има, изключително на фона на подозрителното безмълвие на ПП-ДБ, които към този момент съвсем 24 часа не са се молили на ГЕРБ и Движение за права и свободи, което е невиждано на фона на унизителното им държание през последните седмици ", съобщи Костадинов.

Той приканва президента Румен Радев оптимално бързо да придвижи втория и третия мандат, тъй като " мъката, в която се намира българското общество през последните девет месеца, би трябвало да свърши ". Костадинов сподели още, че в случай че третият мандат бъде връчен на " Възраждане ", от партията ще показват кабинет и управническа стратегия, въпреки че е ясно, че няма да бъдат гласувани.

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР