Най-добре е изборите на 9 юни да бъдат 2 в

...
Най-добре е изборите на 9 юни да бъдат 2 в
Коментари Харесай

Възраждане твърдо за избори 2 в 1 на 9 юни

Най-добре е изборите на 9 юни да бъдат " 2 в 1 " – за Европейски парламент и предварителни парламентарни. Това сподели пред публицисти във Варна водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Той приканва президента Румен Радев оптимално бързо да придвижи втория и третия мандат, тъй като мъката, в която се намира българското общество през последните девет месеца, би трябвало да свърши.

„ Категорични упования не може да има, изключително на фона на подозрителното безмълвие на „ Продължаваме промяната – Демократична България “, които към този момент съвсем 24 часа не са се молили на ГЕРБ и Движение за права и свободи, което е невиждано на фона на унизителното им държание през последните седмици “, съобщи Костадинов.

Той въпреки всичко посочи, че в случай че третият мандат бъде връчен на „ Възраждане “, от партията ще показват кабинет и управническа стратегия, въпреки че е ясно, че няма да бъдат гласувани.

Освен това са нужни и договаряния за предоговаряне на участието на България в Европейски Съюз, които след 9 юни ще станат безусловно наложителни, предвид на това, че се приготвя промяна, която ще трансформира съюза в още по-централизирана конструкция, счита Костадинов, предава Българска телеграфна агенция. Най-важната тематика, по която би трябвало да се реализира единодушие, е да не се допусне вкарването на страната ни във война, съобщи водачът на " Възраждане ", съгласно който проектите за изпращане на наши войски в Украйна са налице.

„ Възраждане “ е единствената потвърдила себе си поредна политическа организация и ниската изборна интензивност е нещото, за което ще работим да не се случи още веднъж, уточни Костадинов. Според него задачата на другите политически субекти е тъкмо противоположната, тъй като по този начин по-лесно могат авансово да изчислят какъв брой гласа ще получат на изборите.

Единственото, което не може да се предвижда, е какъв брой ще са свободните българи, които ще излязат да гласоподават, и от „ Възраждане “ ще работим те да са колкото може повече,

сподели Костадинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР