Най-добре да се мине през нови предсрочни парламентарни избори. На

...
Най-добре да се мине през нови предсрочни парламентарни избори. На
Коментари Харесай

ИТН след разговора с Радев: Избори веднага и широк експертен кабинет


" Най-добре да се мине през нови предварителни парламентарни избори. На Киро и на Лена им е наясно, че в случай че има нови избори, няма да имат същия резултат. " Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов пред публицисти след последните съвещания с президента Румен Радев за сформиране на държавно управление.

Според него би трябвало да се отиде на избори незабавно, защото Народното събрание е политически привършен като честен заем и най-правилното нещо е да има избори. Правилният метод е експертен кабинет с необятна парламентарна поддръжка, само че не и със настоящия парламент. " В момента, в който две политически сили, които се арестуваха, направиха сглобка, Народното събрание умря ", отсече Йорданов.

Депутатът от Има Такъв Народ Ивайло Вълчев изясни, че групировката на Слави Трифонов е имала опцията да беседва с президента Румен Радев по много тематики и да си кажат всичко, което мислят. " Говорихме си за доста благоприятни условия, които процедурата на предоставяне на мандати планува. Всичко е в ръцете на президента и в ръцете на тези, които чакаме да дадат отговор ", уточни Вълчев.
 Румен Радев пита Има Такъв Народ дали имат формула за третия мандат
Румен Радев пита Има Такъв Народ дали имат формула за третия мандат

Тошко Йорданов от Има Такъв Народ не счита договарянията за открити и честни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР