Най-добре да излизаме от тоя ЕС. И без това ангажиментите,

...
Най-добре да излизаме от тоя ЕС. И без това ангажиментите,
Коментари Харесай

Да напускаме ЕС и да се свършва тази мъка!

Най-добре да излизаме от тоя Европейски Съюз. И без това уговорките, които поемаме към съюза, или не ги изпълняваме, или желаеме да ги предоговаряме. И за нас тъга, и за тях тъга. Да излизаме и да се свършва.

Ама и тия европейци доста нагли, значи. Искат, разбираш ли, да има механизъм за следствие на основния прокурор.  Не са наясно, че националният интерес на България не е основният прокурор да бъде разследван, а той да проверява. Едни да проверява, други да не проверява, по-точно.

И поради тая дреболия тия европейци ни нанасят удари по националното самочувствие и не ни пускат в Шенген. Не ви щем ни Шенгена, ни съюза. Искаме си Гешев! Цял-целеничък и недокоснат! Ще го дундуркаме из Народното събрание и нищо няма да приемем, това е!

Европейската безочливост обаче не свършва дотук. Искат да понижаваме нездравословните излъчвания и даже да си затворим въглищните централи. Не схващат, че националният интерес изисква замърсен въздух, само че въпреки всичко някаква работица да има. Какво дишаш няма значение, значимото е единствено какво ядеш.

И да харчим пари за екоинсталации, апелирам ви се. А бе аланкоолу, парите не би трябвало да отиват в комина, а в джоба. При това в тъкмо избран джоб!

Прави са тия от ГЕРБ - по-добре да не получим пари от проекта за възобновяване, вместо да си затворим централите. Ето това е същинска партия за европейско развиване на България.

Да се чуди човек на тоя елементарен български народ - за какво единствено 600 хиляди гласа им дава на тия хубави хора от ГЕРБ в последно време. Я преди време като имаха по милион и от горната страна, какъв брой добре си живеехме.

Пък и евро ще ни постановат тия нахалници от Европейски Съюз! Вярно, че ние от дълго време пазарим в евро и то не какво да е, а парцели, да вземем за пример. Обаче българският лев, този същински валутен лъв, не си го даваме. Референдуми ще вършим, в случай че би трябвало и протести дори ще подвигаме.

На всичкото от горната страна всякакви европейски медии ни клепат по какъв начин сме изнасяли оръжие за Украйна. Добре, че е служебното държавно управление да се грижи за националните ползи и да отхвърля сходни неистини.

Как по този начин някой ще стреля по братушките с наше оръжие бе, ей, вие ум имате ли? Два пъти са ни освобождавали, в този момент ги чакаме и трети път да ни освободят. Малко ги забави тоя Зеленски, в действителност, но идат, идат!

Европейски Съюз протяга ръка на най-милото ни! Да напуснем тая евролиберстка брюкселска помийна яма!
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР