Най-добрата новина е, че Каталуния остана в Испания и съответно

...
Най-добрата новина е, че Каталуния остана в Испания и съответно
Коментари Харесай

Какво ще стане с независимостта на Каталуния

„ Най-добрата вест е, че Каталуния остана в Испания и надлежно в Европейския съюз. Най-голямата злополука е излизане от Европейския съюз на фона на непрекъснатото излизане от Испания на непознати компании. Дори локални каталунски компании започнаха да излизат на открито ”, коментира в студиото на „ Здравей, България ” Момчил Инджов. 

Той разяснява и изявлението на Христо Стоичков във връзка провеждането на референдума в Каталуния , което предизвика остри реакции от каталунските управляващи. 

Христо Стоичков направи едно непремерено изявление, само че той няма да пострада по безусловно никакъв метод. Той няма да остане безпаричен, в Съединени американски щати е, има добре платена работа. Остана любим на хората в Барселона, както и на феновете на Футболен клуб „ Барселона ”, коментира журналистът Момчил Инджов.

Задачата на почетните консули е да предизвикват културните и икономическите връзки сред две страни. Според мен изявлението му по никакъв метод не предизвиква тези контакти. А поста почетен консул е неопределен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР