Най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова реши да се пробва в

...
Най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова реши да се пробва в
Коментари Харесай

Сани Жекова като Бербатов

Най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова реши да се опитва в киното по образеца на Димитър Бербатов, който получи роля в " Революция X ". Сани се изявява като гост-звезда в най-новия български сериал на bTV " Скъпи наследници ". Петата от Олимпиадата в Сочи 2014 и четвърта от последното международно състезание.  сподели във " Facebook " кадър от фотосите, на който е дружно с артиста Дарин Ангелов.

" Толкова е занимателно да направя първите си фотоси в киното. Благодаря ви Орлин Павлов и Дарин Ангелов, че ми давате най-хубавите уроци по актьорско майсторство. Благодаря за опцията да усещам тази магия. Не забравяйте да гледате сериите! Ще бъде вълнуващо! ", написа Сани в обществената мрежа. 

Комедийната драма е от 170 епизода, а сюжетът й се базира върху взаимното общуване на огромно и колоритно семейство в малко родно селце. То е по насила там, подбудена от желанието за голямо завещание. 

Този уикенд на Жекова следва още нещо много вълнуващо. Сани гори от предпочитание още веднъж да зарадва публиката в Банско по врема на стартовете от Световната купа, на която България е хазаин. Жекова ще взе участие на следващия ден в скоростния сноубордкрос. 

Състезанията в Банско са последни в календара на Световната купа преди Пьончанг 2018. За Жекова това ще бъде четвърта Олимпиада.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР