Най-добрата игра от поредицата?Без съмнение, една от игрите, които са

...
Най-добрата игра от поредицата?Без съмнение, една от игрите, които са
Коментари Харесай

Главната история в Assassin’s Creed Odyssey предлага над 40 часа игра

Най-добрата игра от поредицата?
Без подозрение, една от игрите, които са най-чакани в края на тази година е Assassin’s Creed Odyssey. Следващата част от сагата за асасина ще е в действителност огромно предизвикателство за Ubi. Вече знаем, че това ще е игра, в която RPG детайла ще играе огромна роля, нанесени са промени по съществени геймплей механики и системи. Заедно с това знаем, че картата на играта ще е най-голямата от всички игри от сериите до момента. Какво ще значи това като минути геймплей? Разбра се в края на предходната седмица, когато в материал от PowerPyx стана ясно, че главната история в Assassin’s Creed Odyssey ще отнеме над 40 часа игра. Тук изданието прави забележка, че става въпрос за времева рамка, при която диалоговите варианти не биват подценявани (това ще може да се прави) и се изследва цялата карта. А в случай че се заемате със странични действия и куестове и решите да гоните „тавана“ на точки и равнището си, това време напълно умерено би трябвало да възлезе на към 50-60 часа. Играта ще получи също по този начин и сериозна поддръжка след излизането си, тъй че ви чакат в действителност доста занимателни часове в игра.

В друга вест от края на предходната седмица научихме и за смелото изявление на представител на студиото, който счита, че Odyssey може да се трансформира в най-успешната игра от поредицата. Или най-малко за един от най-големите гейм пазари.

„Assassin’s Creed има правилни почитатели в Япония и е най-популярната западна поредност в Япония“, показа преди дни за DualShockers шефът на Ubisoft Asia Стив Милър. „Има голям брой почитатели, които обожават историческата конюнктура, модата, детайлите на постройките, както и цялостната локализация в японската версия. А този път имаме и героиня, с която да играете, както и воин, тъй че мисля, че играта ще се хареса доста на тази основна фенска база. В същото време Odyssey е надалеч повече RPG насочена от всяка друга игра от сериите, тъй че този интерес ще се популяризира оттатък кръга на почитателите на поредицата, които знаем, че са доста в Япония. Заедно с непрекъснато увеличаващата се потребителска база в конзолното пространство, ние считаме, че Odyssey има добър късмет да се трансформира в най-успешния Assassin’s Creed в Япония“.

Играта излиза в края на тази седмица – на 05.10.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР