Най-добрата двойка водещи на България - Димитър Рачков и Васил

...
Най-добрата двойка водещи на България - Димитър Рачков и Васил
Коментари Харесай

Гореща новина за Зуека и Рачков! Двамата водещи започват работа в

Най-добрата двойка водещи на България - Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека - се впускат в предизвикването, наречено „ Маскираният артист “. Това оповестяват от Нова телевизия.

``
реклама

Неповторимите и обичани на феновете артисти за първи път в професионалната си кариера ще се изправят пред обстановката да не знаят с кого разделят сцената. 

16 родни звезди ще имат сложната задача да скрият самоличността си за цели три месеца освен от водещите, само че и от цяла България, в това число от най-близките си хора.

Те ще се борят за любовта на феновете, разчитайки единствено на гласа и осъществяването си, скрити под неповторимите костюми на митични същества и животни. 

Следващата събота по NOVA следва стартът на хитовия международен формат „ Маскираният артист “. В продължение на два часа шоуто ще държи феновете на нокти и ще ги предизвика да стартират свое следствие, с цел да разкрият всички незнайни. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР