Най-добрата бг изпълнителка, според Годишните награди на БГ РАДИО 2019,

...
Най-добрата бг изпълнителка, според Годишните награди на БГ РАДИО 2019,
Коментари Харесай

Мария Илиева за Varna24.bg: Мога да ви обещая, че на турнето ще видите най-доброто от Мария Илиева

 Най-добрата бг изпълнителка, съгласно Годишните награди на БГ РАДИО 2019, се насочва на вълнуващи срещи с публиката в общо четири български града. Първата е в Античния спектакъл в Пловдив на 9 юли. След това Мария ще зарадва почитателите си в двата морски града Бургас - в Летния спектакъл на 14 юли, и Варна – на 16 юли също в Летния спектакъл. Кулминацията ще бъде на 22 октомври в Зала 1 на НДК. Любимката на публиката дава обещание особено и грандиозно шоу, на което ще показа най-големите си шлагери, включени в албума " Всичко – най-хубавото от Мария Илиева “. Билети може да намерите в мрежата на Ивентим, както и на касите по места.

- Мария, подготвяш ужасно турне, което ще премине през Пловдив, Бургас, Варна и София – загатна за доста и непредвидени изненади. Повдигни завесата!

- Да, турнето ми " Всичко – най-хубавото от Мария Илиева " стартира в Пловдив единствено след броени дни – на 9-ти юли! Много се вълнувам и, почтено казано, нямам самообладание за срещите ми с публиката! Подготвяме нещо доста крепко! Избрах до мен на сцената да са някои от най-хубавите музиканти на България – Георги Янев, който е и музикален шеф на турнето (китара), Мартин Ташев (тромпет), Милен Кукошаров (пиано), Васил Вутев (барабани), Евден Димитров (бас китара), Волен Милчев (беквокали и синтезатор), Владислав Мичев (тромбон и синтезатор), Пламен Денчев (синтезатор и беквокали). Момчетата са страхотни, половината са от " старите кучета " на българската музикална сцена и имат зад тила си стотици планове както с мен, по този начин и с актьори от целия свят, а останалите са изтъкани от музика, надъхани и впечатляващо надарени младежи. За мен е безпределно наслаждение да работя с тях. Милен Кукошаров направи нови аранжименти на песните ми особено за турнето, които звучат впечатляващо. 

- Лятното ти турне потегля от града под тепетата – има ли някаква символика?

- Пловдив е специфичен град, нееднократно съм казвала, че обичам топлотата на пловдивската аудитория. Много съм щастлива, че турнето ми стартира точно от Античния спектакъл – едно от най-красивите и магични места в България. Концертът ми е част от " Пловдив – Европейска столица на културата ", което е чест за мен и благодаря за отношението на кмета на града и неговия екип. Именно в Пловдив преди месец получих премията Певица на годината от БГ Радио – символиката е толкоз мощна, че към този момент съм уверена, че ще се случи най-хубавият вероятен старт на турнето ми!

- Концертите са под надпис " Най-доброто от Мария Илиева ". Означава ли това самобитна равносметка? Как може да опишеш " Най-доброто от Мария Илиева " накратко?

- Турнето показва едноименния ми албум " Всичко – най-хубавото от Мария Илиева ". Дълго мислих по какъв начин да кръстя албума, тъй като той сигурно е самобитна равносметка на кариерата ми от началото до през днешния ден. Няколко думи няма да съумеят да придадат нужната целокупност на " най-хубавото от Мария Илиева ", по тази причина избрах една, която събира в себе си доста – " Всичко ". Мога да ви обещая, че на турнето ще видите най-хубавото от Мария Илиева.

- Ти си неоспорим експерт, красива жена, майка... В какво се крие твоята загадка за баланс?

- Благодаря! Не съм сигурна, че съм разкрила тайната на салдото, само че допускам, че е в положителното менажиране на ресурсите (смее се).

- Разкри, че ще пътуваш със сина си Александър, явно майчинство ти се отразява ужасно и те зарежда. Какво дете е Алекс, демонстрира ли към този момент своите гении?

- Александър е страховит, дава ми безпределно доста мощ и сила! Вече стартира да образува личността си, схваща какво се случва към него и е безпределно любопитен да научава нови неща. Обожавам да извозвам време с него и да му описвам за всичко, по този метод преоткривам света през неговите очи.

- Какви са проектите ти за лятото, с изключение на впечатляващото турне, с което ще изненадаш почитателите?

- След ударната доза концерти на 9-ти юли в Пловдив, 14-ти в Бургас и 16-ти във Варна, ще направя едно пътешестване до Америка. Завръщам се в края на август и с цялостна мощ започва подготовката ми за концерта в София, зала 1 на НДК, на 22-ри октомври.

- Какво е кредото ти в живота?

- Следвам интуицията си, обичам разбираемо и се стремя да бъда добър човек.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР