Най-добрата българска тенисистка Виктория Томова загуби първия сет в мача

...
Най-добрата българска тенисистка Виктория Томова загуби първия сет в мача
Коментари Харесай

Дъжд прекъсна мача на Виктория Томова в първия кръг на Уимбълдън

Най-добрата българска тенисистка Виктория Томова загуби първия сет в мача си от откриващия кръг на тазгодишния Уимбълдън против американката Бернарда Пера, когато стартира да вали дъжд над кортовете на " All England Club ", което наложи спирането на играта на всички открити кортове.

Мачът сред Томова и 27-ата в схемата Пера започва по проект в 13.00 часа българско време, като двете тенисистки изиграха един доста равносилен първи сет, в който имаше общо четири пробива и в последна сметка трябваше да се реши в тайбрек, макар че българката сервираше за частта при 6:5 в нейна изгода.

За страдание, първата ни ракета при дамите не се възползва от тази си опция и отстъпи в дългия гейм с 3:7 точки, с което първата част отиде в сметката на Пера.

Втората част стартира със относително елементарен гейм за Вики, след което във втория при резултат 40:40 над кортовете стартира да вали и се наложи мачът да бъде пресечен при резултат 7:6, 0:1 в интерес на Бернарда Пера.

Засега неприятните атмосферни условия над " All England Club " принуждават уредниците да отсрочат подновяването на срещите най-малко до 16.00 часа българско време , а това сигурно ще окаже въздействие и на цялостната стратегия за през днешния ден (4 юли), в която попада и дуелът на първата ни ракета при мъжете Григор Димитров.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР