Най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова използва социалните мрежи, за да

...
Най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова използва социалните мрежи, за да
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Честит рожден ден на моята по-добра и по-бърза половинка

Най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова употребява обществените мрежи, с цел да честити 41-ия рожден ден на своя обичан - Симоне Колио. В прочувствената обява тя дефинира италианеца като нейната " по-добра и към момента по-бърза половинка " и му благодари за поддръжката и грижата.

" Най-щастливият рожден ден за моята по-добра и по-бърза половинка. Да, той към момента е по-бърз от мен... Въпреки че приближаваш камерата, когато рева от болежка на подготовка, знам, че ме обичаш доста и всеки ден чувствам тази обич. Благодаря ти за всичко, което си. Благодаря, че си най-голямата ми опора. Продължавай да бъдеш все по този начин страховит, обичащ и грижлив. Обичам те! ", написа Ивет към тяхна фотография от Милано отпреди година.
View this post on Instagram

Лалова и Колио - някогашен играч, а в този момент нейн физиотерапевт, треньор и максимален почитател, са женени от 2013 година Семейство Колио не престават да сияят един до различен през днешния ден. Както в свободното си време, по този начин и на пистата.

Ивет, която на последното международно състезание се класира на 7-о място на финала на 200 м, и Симоне неотдавна направиха почитателите си в интернет съпричастни и към процеса на накичване на елхата. Интересен факт е, че празничното дръвче се появи още веднъж в дома им единствено 6 месеца, откакто беше прибрано. Просто двамата прекараха първите месеци от пандемията в България.
View this post on Instagram

След като коронавирусът провали сезона през 2020 година, Лалова се приготвя с цялостни сили за присъединяване си на олимпийските игри в Токио. Тя към този момент покри норматив и за пети път в своята кариера ще излезе на пистата на най-важния състезателен конгрес на планетата.

Игрите трябваше да се състоят през 2020 година, само че бяха отсрочени с 12 месеца поради пандемията в международен мащаб.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР