Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова заяви, че си е поставила

...
Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова заяви, че си е поставила
Коментари Харесай

Жекова: Поставила съм си лични цели, които са много амбициозни

Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова съобщи, че си е сложила доста амбициозни цели за новия сезон, който включва и Олимпийските игри в Пьончан през февруари идната година.

"Положих много старания в последните две години и съумях да се възстановя след две доста тежки травми. Беше дълъг път, само че научих много. Тази година се усещам по-добре. За страдание, от време на време не всичко зависи от мен, само че аз ще се постарая да си свърша оптимално работата ", съобщи Жекова на конференция през днешния ден.

Тя не разгласи съответните си цели за сезона, само че сподели, че те са амбициозни.

"Поставила съм си персонални цели, които са доста високи и амбициозни, както нормално ", добави българката, която ще взе участие на шест старта от Световната купа по сноуборд преди Пьончан 2018.

Жекова сподели, че подготовката й за сезона е минала добре и е в нужната спортна форма.

"Подготовката мина добре, макар че не минахме метър с дребни контузии и болежки. Но в този момент съм добре, в страхотна форма, може би най-хубавата за мен в последните години и в този момент виждам напред ", разяснява още Александра Жекова, която ще взе участие на четвърта поредна олимпиада.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР