Най-добрата българска състезателка по сноуборд в историята на този спорт

...
Най-добрата българска състезателка по сноуборд в историята на този спорт
Коментари Харесай

Сани Жекова се сбогува с бившия

Най-добрата българска състезателка по сноуборд в историята на този спорт Александра Жекова се сбогува с някогашния си обичан Алекс Пулин. Двукратният международен първенец по бордъркрос се удави преди няколко дни по време на подводен лов на риба на Големия бариерен риф в родната Австралия. Пулин бе открит на дъното на океана безжизнен и без кислородна маска от различен гмуркач.

Новината за гибелта му потопи в тъга някогашната му половинка Сани Жекова. Тя си взе последно довиждане с Пулин в събота, като уважи паметта му. Направи го, поставяйки бяло цвете на камък в планината. Направи го по залез слънце.

" Нямам думи и в тъгата се пробвам по някакъв метод да трансформира раните в мъдрост... Празнината в някакъв смисъл... Спомените в знаци на любовта и другарството... Моментите с теб в безконечност... Яркостта на слънцето в вечен кръг... Споделям моята обич и молебствия с твоите близки! Ще ни липсваш... Почивай в мир, Чъмп! ", са думите за прощаване на Сани с Алекс. Тя употребява като послание прякора, с който се обръщаха към Пулин околните му хора.

 " България Днес " опита да се свърже с някогашната състезателка, само че тя не вдигаше телефона си. Жекова и Пулин бяха дружно 5 години. Те бяха звездната двойка на международния сноуборд хайлайф. Двамата си даваха препоръки и поддръжка по време на тежките надпревари.
" Стана някак си изцяло естествено. Той ми подари първия диск на групата си. Грабна сърцето ми не със спортните си качества, а с музиката си. Защото с изключение на сноубордист той е и китарист, има своя група. Чух го да свири на терасата на хотела. Много ми хареса. После се впечатлих от характера му, от благите сантиментални жестове, с които непрестанно ме изненадваше. И по този начин се влюбихме ", по този начин Сани описваше началото на връзката им по време на старт от Световната купа в Ароса.

Българката и австралиецът се разделиха преди игрите в Сочи 2014, където Алекс беше знаменосец на австралийската делегация. С него красивата българска спортистка споделяше обичаните му занимания - гмуркане по екзотични кътчета и кайтсърфинг. Именно той я възпламени по тези две занимания, които Сани и през днешния ден практикува, когато има опция. Преди няколко месеца тя кара сърф в Южна Африка в компанията на сегашния си другар.

Любовта си с австралиеца Сани дефинира като детска, тъй като и двамата били прекомерно млади, когато се срещнали. За нея това бе първата сериозна връзка.

" Като цяло имахме разнообразни показа за това какъв би трябвало да бъде сътрудникът до теб. И тъкмо тогава разбрах, че не е хубаво да бъркаш работата и любовта. Но се разделихме с положително. Когато една връзка е изчерпана, най-добре е тя да бъде прекъсната ", показа преди време Жекова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР