Най-добрата българска състезателка Александра Фейгин изигра страхотна волна програма на

...
Най-добрата българска състезателка Александра Фейгин изигра страхотна волна програма на
Коментари Харесай

Александра Фейгин: Доволна съм от представянето си, но имах грешки

Най-добрата българска състезателка Александра Фейгин изигра страхотна волна стратегия на международното юношеско състезание по фигурно пързаляне, което се организира в " Арена Армеец " в София. 15-годишната Фейгин, която предходната година на шампионата на планетата остана 25-а, направи 11 скока в композицията си, от които 7 тройни, и получи персонален връх за сезона за оценка във волната стратегия и в общия общ брой.

Тя извърши композиция от два тройни тулупа, троен луц, троен флип, композиция от троен ритбергер, двоен дебелак и двоен ритбергер, троен ритбергер, троен салхов - двоен аксел и двоен аксел. За осъществяването във волната стратегия възпитаничката на Андрей Лутай получи 96.01 точки (53.12 точки за механически детайли и 42.89 точки за съставни елементи на програмата). Така Фейгин приключи със общ брой от 147.50 точки. Тя беше 17-а в късата стратегия. В момента българката заема трета позиция във краткотрайното класиране след първите 12 състезателки. До края има още 12 фигуристки, което значи, че Фейгин ще бъде измежду първите 15 в крайното нареждане.

" Доволна съм от представянето си, само че имах неточности, които би трябвало да изчистя. Целта ми беше да вляза на финала и да направя всичко във волната си стратегия и аз съумях да я реализира. Надявам се да изместя някои състезателки и да завърша на по-предно класиране. Знам, че хората разчитат на мен за триумфи в този спорт и по тази причина би трябвало да работя, с цел да се усъвършенствам в техническо отношение и в показване. От терзание на моменти забавих скоростта, само че към този момент би трябвало да привикна с такива огромни зали. Благодаря на публиката за поддръжката, тя доста ми оказа помощ ", сподели Фейгин след присъединяване си. На кое място ще приключи най-хубавата българска фигуристка ще стане ясно към 19.45 часа довечера, когато приключва волната стратегия при девойките.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР