Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. Това заяви

...
Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. Това заяви
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ няма амбиции да се включва в каквото и да е управление

Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на държавното управление. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Велико Търново, където с парламентарната група на партията се срещна с партийния актив и симпатизанти от региона.

ГЕРБ няма упоритости да се включва в каквото и да е ръководство, уточни Бойко Борисов и дефинира апелите на сегашните ръководещи за търсене на политическа поддръжка като най-голямото обществено пазаруване на гласове. Актуализацията на бюджета значи липса на пари за всичко, разяснява пред партийния актив и симпатизанти във Велико Търново Борисов и уточни, че страната е счупена. Според него, в случай че държавното управление на Кирил Петков продължава с тези темпове и в случай че ГЕРБ ги поддържа, през 2024-а година за пенсии ще трябват 20 милиарда лв., което значи дълг по 40 хиляди лв. на човек:

" Те в този момент са в предизборна акция, желаят, ето виждате ли ГЕРБ не желаят да поддържат бюджета. Да, тъй като ще счупите всичко. То е счупено. Ако премете този бюджет, е обезпечено, че няма да има последваща година. Няма да идва по-следваща. 2024-а ще е към този момент провал ".

Борисов съобщи, че от ГЕРБ са подготвени за полемика по тематиката за цените, инфлацията и приходите и прикани президента Румен Радев за по-активна позиция.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР