Най-добрата актриса на 2000 г. Йоана Буковска се разделя с

...
Най-добрата актриса на 2000 г. Йоана Буковска се разделя с
Коментари Харесай

Йоана Буковска ГНЕВНА: ЛЪЖА е, че не съм била на погребението на Чочо

Най-добрата актриса на 2000 година Йоана Буковска се разделя с Чочо Попйорданов след 6-годишна връзка, само че постоянно е говорила с топли усеща за него. Загубата му на 5 май 2013 година била непредвидена за нея.

Йоана отишла на погребението му, само че медиите не я забелязали, което и целяла. „ Нямаше по какъв начин да не отида да се разделя с индивида, с който съм живяла 6 години и който изигра голяма роля за моето порастване и за научаването на някои от най-важните житейски уроци. Той беше един от значимите мъже в живота ми “, казвала е Йоана и е подчертавала, че това в никакъв случай не е крила, нито отричала, написа „ Телеграф “.

Актрисата е споделяла още, че Чочо постоянно е бил като Питър Пан в тяло на мъж. Със загубата на Чочо Попйорданов сякаш свършва един интервал в живота на Йоана Буковска . „ Труден “ е меко казано, по-скоро непосилен и пагубен.

През 2010 година тя минава през пъкъла. „ Беше годината на погребенията. В рамките на една календарна година аз погребах първо дядо си, на 40-ия му ден умря Коко Азарян. След това през септември умря майка ми и месец-два по-късно — Андрей Баташов “, споделяла е Йоана. Тя е посочвала и последователност на цифрите – дядо й си отишъл на 5 ноември, майка й - на 5 септември, а Чочо си отишъл на 5.5.2014 година

„ Имаше едно такова „ затваряне " на петиците, което беше доста шокиращо за мен, тъй като тези неща никой не ги подрежда, просто се случват ", казвала е Йоана преди време.

Тя счита, че Чочо е на по-добро място и мисли, че ще се върне един по-добър и мощен човек, когато му пристигна времето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР