Най-дългото излявление на политически лидер до момента бе на Борисов

...
Най-дългото излявление на политически лидер до момента бе на Борисов
Коментари Харесай

Бойко Борисов е диалогичен, защото шести избори ще са самоубийствен атентат и ще има и седми

Най-дългото излявление на политически водач досега бе на Борисов

Ако желаеме да правим гибелен атентат като народ - може да отидем и за шести път на избори. Ако отидем на шести, ще отидем и на седми път. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто даде своя избор с хартиена бюлетина в учебното заведение в Банкя и разгласи, че е по този начин в целия либерален свят. След това даде най-дългото политическо изказване до този миг от политически водач.

" Най-лошият сюжет е да не може да се направи ръководещо болшинство. Това ще е злополука за страната. И служебното държавно управление от ден на ден се задъхва. Не знам, в случай че не се одобри бюджет през април, по какъв начин може да се продължи с удължаващ бюджет. Ако няма болшинство, бюджет няма да може да бъде признат, тъй като ще продължим да наддаваме поради шести избори и непосредствено се банкрутира страната ", разгласи Борисов. 

Винаги съм показал взаимни отстъпки, а кой какъв брой огромен компромис ще направи - зависи от резултатите. Бих управлявал и бихме управлявали, отчитайки гласовете на българите за всяка една групировка и партия - това важи и за тях, отговори Борисов на въпрос дали би управлявал с Кирил Петков и Асен Василев.

 Борисов не одобри тезата на Христо Иванов, че първо би трябвало да има цели. " Не се ли сформира коалиция, не може да се приказва за цели. В акцията имаше доста разграничителни линии ", сподели водачът на  ГЕРБ.

Народни спасители, които приказват от името на народа има доста, само че аз не си отдавам такива права, отсече Борисов на въпрос дали хората са се уморили от избори, при което последваха овации. 

Ако желаеме този безпорядък да продължи - да гласоподават за партиите на смяната, добави той.

По-трудно ще е на следващия ден и вдругиден - при тази галопираща инфлация, високи цени, големи задължения, по левче от горната страна за петрол и газ, стотици проценти за газ. Трябва да се създадат доста неща в страната. Така че по-скоро бих призовал всички да гласоподават. Днес е елементарно, от на следващия ден става мъчно, разяснява Борисов. Не чака проблеми с гласуването, тъй като българинът е образован. Аз гласувах като целия либерален свят, изясни той вота си с хартия.

Очаквам по-висока изборна интензивност, тъй като това е демократичния метод да покажеш по какъв начин искаш да бъде ръководена страната, добави водачът на ГЕРБ и прикани политиците за мъдрост.

Това е единственият излаз от рецесията. При тази война в Украйна, освен това разпределение на света, на цялата верига от доставки, ние доста ясно би трябвало да стоим при демократичния свят, безапелационен бе Борисов.

Надявам се с мъдрост и с опита, който имам, да увещавам сътрудниците. Защото ГЕРБ има най-големи благоприятни условия за маневри, без значение, че в този момент изглеждаме сами против всички. Винаги съм казвал, че е най-добре да има постоянно държавно управление.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР