Най-дългоочакваният български ММА двубой е вече факт - в ефира

...
Най-дългоочакваният български ММА двубой е вече факт - в ефира
Коментари Харесай

Камен Георгиев vs. Калоян Колев в студиото на Sportal преди SFC 7 Avatars

Най-дългоочакваният български ММА дуел е към този момент факт - в ефира на Sportal TV Камен Георгиев и Калоян Колев подписаха контракт за дуела между тях, проведен от президента на Spartacus Fight Championship Георги Анадолов, който също бе в студиото.

Словесните престрелки през обществените мрежи и някои медии ескалираха в реализирането на този трогателен конфликт, на който ще се насладят почитателите на ММА у нас на 2 февруари 2019 година в зала “Универсиада” (билети в Eventim).



“Искахме да притиснем Камен да се съгласи и да създадем дуела, тъй като това е крачката, която Калоян би трябвало да направи, преди да излезе в чужбина”, сподели мениджърът на Колев - Стоян Чапанов, който също гостува в студиото на Sportal TV .

“Доста обикновен и неточен метод да бъда притиснат, за мен това е мач като всеки различен, няма да приказвам нелепости и да предвиждам по какъв начин ще завърши дуелът, единственото несъмнено е, че ще бъдем доста добре готови и двамата”, съобщи Георгиев, който изясни и за какво събитието се споделя SFC 7 Avatars.



“За мен това е късмет да се потвърдя против умел войник като Камен, уповавам се успехите ми да станат осем”, показа Колев.

“За нас опцията беше да превърнем словесните престрелки в истински конфликт, който ще бъде сред бъдещето на ММА и дългогодишния опит в лицето на двамата бойци”, разяснява Анадолов.

Гледайте във видеото цялостния запис от гостуването на ММА звездите в Sportal TV!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР