Най-дългогодишният и радващ се на добра популярност с годините рибен

...
Най-дългогодишният и радващ се на добра популярност с годините рибен
Коментари Харесай

Пазарджишки магазин продава риба с бонус - щастие и усмивки

Най-дългогодишният и радващ се на добра известност с годините рибен магазин – този на Градския пазар, от известно време подарява непредвиден бонус на своите клиенти – усмивки и искрица благополучие. Те идват след приятната изненада да видиш върху плика с покупката си бележчица, написана персонално за теб и съдържаща благо благопожелание: „ Усмихнат и спокоен ден! Бъдете здрави! “, последвано от нарисувано на ръка емотиконче. Неочакваният жест към този момент е зарадвал мнозина, а една от прелестно сюрпризираните клиентки – Петя Червенкова, описа за него в обществените мрежи.

Две от девойките в обекта – Кристина Георгиева и Елеонора Бангева, са в основата на необикновената концепция, която се посреща от всички тъкмо съгласно упованията им – с откровени усмивки и очевидно по-добро въодушевление.

„ Това прави и хората, и нас щастливи “, с неспокойствие споделя Кристина.

Първо почнали импулсивно и като на смешка с една „ усмихната “ бележчица. Когато видели реакцията на купувачката и когато усетили насладата от това в себе си, разбрали, че това е метод да подарят доза позитивна страст на своите гости.

„ Целта ни е не просто да дадем на хората риба или топла, хубава храна, само че и да ги зарадваме, да им доставим наслаждение, да ги накараме да се почувстват по-добре в техния забързан ден – разяснява Кристина. – Защото напрежението на всички ни идва допълнително. И доста се радваме, че по този начин действаме на хората! Реакциите на всички са доста позитивни. И даже да не Ви се има вяра, това прави и нас щастливи! “.

Служителката съжалява единствено, че не всеки път може да ползва очарователните бележчици към покупките. Когато се натрупа опашка, няма по какъв начин да отделя време, с цел да написа. Мислили са да заместят посланията със стикери, само че пък тогава те не биха били толкоз персонални, колкото написаните на момента особено за съответния човек.

Днес, няколко месеца по-късно, се оказва, че мнозина в Пазарджишко са получили и си пазят като благ спомен техните послания. Това пък се схваща от множеството мнения, някои - със фотоси, под обявата на Петя Червенкова.

„ Бях извънредно прелестно сюрпризирана – споделя Петя. – Отдавна съм почитателка на този магазин, само че скоро не бях ходила. Вчера отидох да купя риба за фамилията си, а откакто извършиха поръчката ми, момичето попита дали бързам. Помислих, че имат незабавна работа и ги успокоих, че мога да изчакам. Тя се обърна с тил, забелязах, че написа нещо, а като ми подаде плика с покупката, като видях този благ и непредвиден жест, почтено казано, се почувствах щастлива! “.

Червенкова добавя, че девойките в този магазин постоянно са извънредно вежливи, ведри и старателни. В днешните напрегнати времена такова отношение е необичайност, не се вижда даже в огромните вериги, считани за пример. Пазарджиклийката е собственичка на магазин и със състрадание чете същото напрежение и в очите на своите клиенти. Тя признава, че й минава през разум също да подарява такива благи послания на клиентите си с вярата още повече хора да се усмихват. Пожелава си в живота ни да има повече хора като Кристина и Елеонора, които да вършат хората щастливи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР