Най-дългогодишната водеща Гала стана на 55 години в неделя и

...
Най-дългогодишната водеща Гала стана на 55 години в неделя и
Коментари Харесай

Ето какъв скучен подарък получи Гала за рождения си ден

Най-дългогодишната водеща Гала стана на 55 години в неделя и получи благо пояснение в обич от обичания си Стефан.

„ Моята обичана! Неуморен създател, прелестен човек, същински водач в категория " определящ фактор ", супер секси дама и правилен другар - сигурен съм, че ще я припознаете в едно или няколко от тези избрания, а и те са единствено част от палитрата, обрисуващата Гала. Щастлив съм, че 15 години се любувам на всичките нюанси и по никакъв начин не съм се наситил. Да издам, че харесва рождения си ден единствено като календарна дата, не като събитие и предлагам да я затрупаме с готини пожелания, с цел да каже на следващия ден в ефир, че я боли лицето от целодневно усмихване “.

Десетки честитки в действителност затрупаха Гала в обществените мрежи, а в понеделник заран тя получи и благопожелания онлайн в ефира на „ На кафе “. Панелистите ѝ бяха купили подарък чаши за вода от скъпарския магазин на мъжа на Гери Малкоданска. подаръкът е много скучничък, още повече че предходната година Гала получи сходни чаши от същото място, написа Хотнюз.

В събирането на сумата се присъединили и двете синоптички, които липсват като ководещи, поради скорошното раждане-Малкоданска и Никол Станкулова. Гала бе ослепителна в череп панталон и ослепителен потник. Още в 9.30 тя почерпи със шампанско сътрудниците си. В диалог с почитатели преди седмица Гала призна, че не прави торта за персоналния си празник. В събота вечер преди рождения си ден тя се включи онлайн в диалог с почитатели в Instagram в компанията на щерка си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР