Най-дълго служилият мениджър в историята на Манчестър Юнайтед сър Алекс

...
Най-дълго служилият мениджър в историята на Манчестър Юнайтед сър Алекс
Коментари Харесай

Отказването на сър Алекс спряло връщането на CR7 в Юнайтед и идването на Бейл

Най-дълго служилият управител в историята на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е бил на крачка да върне петкратния притежател на Златната топка Кристиано Роналдо на "Олд Трафорд " четири години, откакто го продаде на Реал Мадрид. Това разобличаване направи някогашният бранител на 20-кратния първенец на Англия - Патрис Евра. Французинът добави, че по същото време сър Алекс е бил близо да купи и Гарет Бейл, който по това време беше в Тотнъм. 2 седмици по-късно обаче шотландецът оповестил изненадващо решението си да се отдръпна, след което въпросните прехвърляния се провалили.

"Когато приказваме за най-трудните моменти в моята кариера в Юнайтед, то може би това е пенсионирането на Фъргюсън. Две седмици преди този момент медиите твърдяха, че той евентуално ще се отдръпна след година, а на мен ми беше споделил "Патрис, в никакъв случай няма да се пенсионирам. Ще бъда тук още 10 години ". След това добави: "На 99% съм сигурен, че ще разполагаме с Кристиано Роналдо и Гарет Бейл. Просто тези двама играчи ми трябват, с цел да печеля Шампионската лига още един път. 99% те ще са с нас ". И почтено казано, когато приказвах с Кристиано, го попитах за това и той ме увери, че е споделил "да " на шефа и идва в Юнайтед. Той ми го сподели ", разкрива Евра.

"След две седмици бяхме в съблекалнята и чакахме. Когато пристигахме на Карингтън, видях всички тези камери и си помислих, че някой е направил нещо неприятно. Може би отново някой състезател е влезнал в новините и несъмнено ще имаме неприятности. Казаха ни, че би трябвало да останем съблекалнята, тъй като босът желае да приказва с нас. Той влезе и сподели: "Съжалявам. Някои хора са оповестили, че се отдръпвам, преди да го оповестя самичък. Затова видяхте всички тези камери. Но аз ще се пенсионирам, тъй като жена ми има потребност от мен. Той се извини особено на Робин ван Перси и Шинджи Кагава, тъй като таман ги беше привлякъл в тима ", описа някогашният ляв бранител на Юнайтед.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР