Най-дълго просъществувалия и носител на наградите Еми“ анимационен сериал Семейство

...
Най-дълго просъществувалия и носител на наградите Еми“ анимационен сериал Семейство
Коментари Харесай

Семейство Симпсън със старт на 24-ти сезон, който може да гледате през 2018 г.

Най-дълго просъществувалия и притежател на премиите " Еми “ анимационен сериал " Семейство Симпсън “, продължава с 24 сезон, който ще бъде излъчен от 5 ноември, всяка събота и неделя от 13:55 часа. Любимите ви герои от именитото семейство Симпсън ще се сблъска с нови завършения и занимателни моменти.

Очаквайте в типичния за Симпсън проницателен комизъм, приковаващ вниманието на феновете към този момент повече от 28 години. Разбира се още веднъж по смешен метод ще разрушават стандартите на типичното американско семейство.

През този сезон на анимационния сериал съществени акценти ще бъдат - пътуването на цялото семейство до Ню Йорк, където Барт ще търси от дълго време изгубената си обич Мери Спъклър. Очакват се още забавни случки, като бягството на Дядо от старческия дом, а боулинг сътрудникът на Хоумър работи като счетоводител в The Mod, за което той схваща. Барт открива, че готиното съседско дете, в действителност не е толкоз готино и още доста занимателни моменти на обичаните герои, като и през този сезон, сериалът ще има забавни посетител озвучители:

Зоуи Дешанел, Стийв Карел, Патън Осуалд, Фред Армисен, Кери Браунстайн,Аника Нони Роуз, Дженифър Тили, състезателят Джеф Гордън и композиторът Марвин Хамлиш, умрял през август 2012. Джо Мантеня и Джон Ловиц също се завръщат в Спрингфийлд, с гласовете на “Фат Тони " и “Арти Зиф ".

Участват още:

Дан Кастеланета (Хоумър Симпсън, Кръсти, Дядо, Барни)

Джули Кавнър (Мардж Симпсън, Пати и Селма)

Нанси Картрайт (Барт Симпсън и Нелсън)

Иърдли Смит (Лиса Симпсън)

Ханк Азария (Мо, Апу, шеф Уигъм)

Хари Шиърър (г-н Бърнс, Смидърс и Нед Фландърс)
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР