Най-чувствителната тема за човека е да му отнемеш свободата, затова

...
Най-чувствителната тема за човека е да му отнемеш свободата, затова
Коментари Харесай

Невяна Митева: Призовавам на 21-ви ноември да не позволяваме да бъдем затворници в собствената си държава |

Най-чувствителната тематика за индивида е да му отнемеш свободата, по тази причина ви приканвам на 21-ви ноември да не разрешаваме да бъдем пандизчии в личната си страна. Вярваме, че има надпартийни, национални цели, към които да се стремим дружно. Не би трябвало да бъдем заложници на нашето бъдеще , сподели Невяна Митева на среща с жители във Видин през днешния ден.

Кандидатът за вицепрезидент обиколи града и поздрави стотици видинчани, че са посочили на цяла България по какъв начин може да се реализира резултат, когато има предпочитание за смяна.

За страдание, през вчерашния ден станахме очевидци по какъв начин водачът на една от най-старите политически партии наруши мълчанието си, за което сама се укори.

Все отново признанието й заслужава почитание, тъй като българският народ би трябвало да знае за това злокобно задкулисие, за което никой до момента не си позволяваше да приказва намерено, сподели Невяна Митева пред хората. Благодаря на госпожа Нинова за смелостта сред двата тура да каже на българския народ какво се случва с нейната партия. Не единствено нейната партия е наранена, наранени са всички партии, които имат упоритости да се нарекат “демократични ”, сподели претендентът за вицепрезидент.

Тя добави, че към този момент няколко месеца страната, откогато цялата власт е в ръцете на президентската институция, посредством служебния кабинет, изпада във все по-тежка обстановка, няма ръководство на здравната рецесия, цените се усилват, хората нямат непоклатимост и сигурност за бъдещето си. 

Невяна Митева продължава предизборната си обиколка и през днешния ден ще посети и град Монтана. 

Избори 2021

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР