Най-четеното спортно издание в Испания - Marca, публикува материал за

...
Най-четеното спортно издание в Испания - Marca, публикува материал за
Коментари Харесай

В Испания: Помните ли, когато Стоичков беше на крачка от Атлетико

Най-четеното спортно издание в Испания - Marca, разгласява материал за футболните величия, които са били доста покрай Атлетико Мадрид, само че по този начин и не са играли за " червено-белите ". Сред тях и българинът Христо Стоичков. Камата е бил мощно мечтан от управлението на " дюшекчиите " през лятото на 1996 година. " Рохибланкос " са се пробвали да употребявал Любо Пенев като посредник за прехвърлянето, макар че Ел Голеадор си потегля незабавно след паметния дубъл.



Ицо по този начин и не съумя да обикне италианския футбол и мисли за завръщане в Ла Лига, като от " Висенте Калдерон " му оферират такова. Тогавашният ментор на Атлети - починалият Радомир Антич, упорства за Стоичков. Христо беседва с Мигел Анхел Хил Марин, а мадридският клуб предлага 500 милиона песети (малко над 3 млн. евро).

 Интернет изданието на Marca разгласява страници от вестници отпреди четвърт век, които напомнят за мощния интерес на Атлети към Ицо. " Стоичков се предлага на Хил ", гласи една от страниците. " Ще ви дадем Стоичков, в случай че ни дадете Каминеро ", написа друга страница, която припомня, че от Барселона имат алтернатива да си върнат назад българина, както и се случва.

 " Атлетико желае досмърт Стоичков ", виждаме от друга страница, на която също по този начин се набива на очи и друго заглавие: " Любо Пенев е разгласен за продажба ". Трансферът по този начин и не се реализира.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР