Най-четената електронна медия в България БЛИЦ успя да се добере

...
Най-четената електронна медия в България БЛИЦ успя да се добере
Коментари Харесай

Ексклузивно и само в БЛИЦ! Вижте първа СНИМКА на един от най-опасните наши бандити, и Гърция трепери от него!

Най-четената електронна медия в България БЛИЦ съумя да се добере до извънредна фотография на един от най-опасните бандити в страната Митко Испанеца, който е прочут също и като Митко Черния. Както медията ни заяви Испанеца и приятелите му Вальо, Иван Турчина и Мишо Коня бяха зрелищно задържани в столичния квартал " Люлин ", минути откакто бяха пребили чужденец в " Илиянци " и му отмъкнали 100 000 лв.. Четиримата сега са в ареста за 72 часа.

Митко Испанеца е остарял познайник на полицията. През 2015 година той е задържан в Гърция за серия от взломни обири в южната ни съседка за хиляди евро. Черния е работил със съучастниците си Брано Дебелия, Ушатия и Добри. в Гърция той е наказан на 2 години затвор. Тази година Испанеца се е върнал в България след излежаване на присъдата и единствено след 4-5 месеца крими героят се замеси в ново закононарушение.



Митко Испанеца (вляво) не си губи дълго времето преди да сгази лука още веднъж

Медията ни научи още, че един от приятелите му от обира преди два дни Мишо Коня се споделя Михаил Павлов. В момента против него се води дело, тъй като през 2015 година беше хванат на столичния бул. " Стамболийски ", до момента в който се пробва да задигне банкомат на известна банка.

БЛИЦ съумя да открие и фотография четвъртия член от бандата, която беше задържана в понеделник - младият Вальо, който е от новата генерация апаши.


Вальо бързо е усвоил методите на обири от по-опитните си сътрудници
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР