Най-често чуваната фраза тези дни сред хората е: връщаме се

...
Най-често чуваната фраза тези дни сред хората е: връщаме се
Коментари Харесай

Времето НЕ е наше, а на мутрите – това живеем реално ние

Най-често чуваната фраза тези дни измежду хората е: връщаме се при започване на 90-те години – мутренските времена. Мисля, че в никакъв случай не сме излизали от тях, само че това е мое персонално мнение, както написа най-после на всеки журналистически коментар. Освен това мисля, че престъпните нещастия се обострят по време на политическа рецесия. А ние от над три десетилетия се въртолим в нея.

Идат локални избори наесен след има-няма два месеца, а споделят, че който държи локалната власт, действително Е властникът. С този простоват факт някои от по-информираните тълкуватели на трагичните събития в последно време изясняват и покушението над Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна. На този стадий при липса на безапелационни обстоятелства, а единствено на пояснение на случките, считам че не е доста мъдро да се вършат претенциозни разбори. Още по-малко пък поради едно престъпно действие да стартира постоянното разпъване на локумите за промени на службите и така нататък Пред очите ни тези служби бяха унищожени профански от какви ли не „ реформатори ” през годините.

През последните над три десетилетия

станаха близо 180 показни убийства и до момента няма хванат и осъден нито един гарант и причинител.

За убийци бяха нескопосно упреквани някакви хора, които щом подушеха свободата обезателно завеждаха каузи против страната, т.е. против данъкоплатците. Защото некадърниците у нас не ги лови закон, в противен случай. За техните гафове плащаме всички ние.

Та в резюме – нямам доверие, че ще открият и осъдят същинския гарант на изтезанието на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна.

Също по този начин нямам доверие, че ще бъдат направени възможни качествени промени в правораздавателната система, тъй като няма задоволителен потенциал измежду мераклиите по тази причина.



Не имам вяра, че разграждането на службите за сигурност спомогнаха за каквото и да е в националната ни сигурност. А, да не не помни да ви споделя, че преди време в едно изявление Димитър Луджев сподели пред мен, че в „ зората на демокрацията ” у нас, когато тогавашното обсъждаше лустрация, Стефан Савов го повикал уединено и му доверил, че съгласно документите хората на от някогашната Държавна сигурност били повече от самите „ комунисти ”?!

Толкоз с великите искания на „ огромните ” демократи.

Честно казано и никак не ме интересува какво щели да си кажат чужденците за нас и в частност за това следващо показно ликвидиране.

Но ми е значимо, доста значимо какво мисли за всичко това моят народ,

тъй като имам вяра в него и в това невидимо нещо, наречено „ национална душа ”.

Хората отвън политическите балони, в този момент си приказват за сметките за парното, за високите цени и ниските заплати, по тази причина, че никой не приказва за мир, а войната е най-голямото зло за човечеството. Ядосват се, че страната им пред тях беше разкостена от алчни и ненаказани до през днешния ден тарикати, че села и градове опустяха и тази наклонност продължава. И се питат: за какво, по дяволите, техният живот не се трансформира към по-добро, щом работят и дават всичко от себе си, с цел да живеят като тези, с които наужким си другаруваме в всякакви съюзи и пактове. Затова през днешния ден те уверено споделят, че „ Времето НЕ е наше ”, а на мутрите – в политиката и отвън нея.

 

Този коментар показва персоналното мнение на създателя и може да не съответствува с позициите на Novini.bg    
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР