Най-богатият човек в света Илон Мъск разкри, че се е

...
Най-богатият човек в света Илон Мъск разкри, че се е
Коментари Харесай

Мъск няма да купува Манчестър Юнайтед, шегувал се

Най-богатият човек в света Илон Мъск разкри, че се е пошегувал и в реалност няма желание да купува британския гранд Манчестър Юнайтед. Вчера основателят на Тесла провокира съществени безредици в обществените мрежи, откакто съобщи желанието си да стане притежател на един от най-популярните клубове в света.
Прочетете още
" Купувам Манчестър Юнайтед, няма потребност да ми благодарите ", написа в Туитър Мъск. Само няколко часа по-късно Мъск разгласи, че известието му не е изразявало съществени планове.

" Не, това е една смешка, която се върти от много време в Туитър. Нямам желание да закупувам никакъв състезателен тим ", разгласява той.

Сегашните притежатели на Манчестър Юнайтед - семейство Глейзър - са съществено недолюбвани от почитателите на клуба поради слабите резултати през последното десетилетие.

След напускането на именития управител сър Алекс Фъргюсън през 2013-та година " алените дяволи " по този начин и не могат да си върнат предходния искра, а след промяната на няколко треньори и ръководители, както и голям брой футболисти, последователите към този момент са уверени, че същинският проблем е в притежателите, като почитателите от време на време провеждат митинги против Глейзър.

Към момента обаче американците нямат никакви планове да се разделят с клуба, който им носи съществени дивиденти.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР