Най-богатият човек в света Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на

...
Най-богатият човек в света Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на
Коментари Харесай

Ето от какво Илон Мъск е спечелил поредния си милион


Най-богатият човек в света Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, е " подушил " нова опция да натрупа капитал от причудливи артикули като, да вземем за пример, парфюм, наименуван " Изгоряла коса " (Burnt Hair), съобщи Ройтерс. Той заяви, че  само за няколко часа е продал 10 000 флакона, от които е спечелил 1 милион $.

" С име като моето бе неизбежно да се впусна в бизнеса с парфюми - за какво толкоз дълго се борих с това ", написа Мъск в Туитър, където разказва себе си като продавач на парфюми.

" Същността на упоритото предпочитание " е описанието на уеб страницата на последната му оферта, която коства 100 $ за флакон и доставките ще стартират през първото тримесечие на 2023 година Мъск за първи път шумно популяризира продукта през септември.

Сред предходните хрумвания на магната са лична марка текила на " Тесла " (Tesla), пусната на пазара през 2020 година и чифт " къси къси панталони " в символ на успеха на Мъск над вложителите, които залагаха против триумфа на производителя на електрически коли, който понастоящем е автомобилната компания с най-висока капитализация в света.

" Боринг къмпани " (Boring Company), компанията за инфраструктурни и тунелни услуги на Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател,, последно бе оценена на 5,7 милиарда евро, а след продажбата на огнехвъргачки за 500 $ всяка при започване на 2018 година, доближи 10 милиона $. Той е продал и 50 000 шапки на " Боринг къмпани ".

Амбициите на Мъск през годините варираха от колонизиране на Марс до нова енергоустойчива стопанска система и за задачата той сътвори " Тесла ", " СпейсЕкс " (SpaceX) и няколко по-малки компании.

Миналата седмица милиардерът предложи да продължи с първичната оферта на стойност 44 милиарда $ за придобиване на " Туитър " (Twitter), призовавайки за преустановяване на правосъдното дело от обществената мрежа, което би могло да го накара да заплати, без значение дали желае или не.

Ако е сполучлива, договорката ще сложи Мъск отпред на една от най-влиятелните медийни платформи и ще постави завършек на траяли месеци разногласия, които навредиха на марката " Туитър " и затвърдиха неустойчивата известност на магната. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР