Най-богатият човек в света Илон Мъск е разговарял с руския

...
Най-богатият човек в света Илон Мъск е разговарял с руския
Коментари Харесай

Мъск се обяснява: Не съм говорил с Путин скоро

Най-богатият човек в света Илон Мъск е разговарял с съветския президент Владимир Путин за това какво ще е належащо, с цел да се постави завършек на войната в Украйна , малко преди той обществено да предложи нещо сходно на настояванията на Путин, твърди във вторник създателят на Eurasia Group Иън Бремър , макар че Мъск отхвърля да е имало подобен диалог , написа " Форбс ".

Бремер написа в утринна записка до клиенти , че Мъск му е споделил непосредствено за диалога с Путин преди две седмици, съгласно копие от имейл, прегледан от " Форбс " и за първи път обявено от Vice.
 Мъск: Възможен излаз от украинската рецесия е нуклеарна война
Мъск: Възможен излаз от украинската рецесия е нуклеарна война

Макар и малко евентуален излаз

Путин споделил на Мъск, че Украйна би трябвало да одобри най-малко няколко условия , в това число признание на Крим и източните райони на Украйна Донецк и Луганск за съветска територия и вдишване на цялостен неутралитет , съгласно Бремър, политолог и съветник, който заяви новината за тайната среща на Доналд Тръмп като президент с Путин през 2017 година

Тези условия са много сходни на това, което Мъск предложи в анкета в " Туитър "  миналата седмица: милиардерът прикани Украйна да остане неутрална и публично да отстъпи Крим на Русия и предложи провеждането на референдуми под наблюдението на Организация на обединените нации за това дали окупираните украински територии би трябвало да се причислят към Русия, откакто Кремъл твърди, че тези територии съвсем единомислещо дали своят вот да се причислят към Русия предишния месец.

Мъск написа в " Туитър ", че тази вест не е вярна , като сподели, че е " разговарял с Путин единствено един път и това е преди към 18 месеца. Темата беше космосът ".

Според обявата от Vice, Бремър добавя, че е осведомен от Мъск, че Путин е " подготвен да договаря ", само че и че Путин е изразил подготвеност да задейства нуклеарни оръжия, в случай че Украйна се опита да нахлуе в Крим .
 Русия хареса концепцията на Илън Мъск за реализиране на мир, Украйна - не
Русия хареса концепцията на Илън Мъск за реализиране на мир, Украйна - не

Мир без осъществяване на изискванията на Русия е безусловно неосъществим, безапелационен е Песков
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР