Най-богатият човек на Дания Андерс Холх Полсен и съпругата му

...
Най-богатият човек на Дания Андерс Холх Полсен и съпругата му
Коментари Харесай

Най-богатият датчанин загуби три от четирите си деца в Шри Ланка

Най-богатият човек на Дания Андерс Холх Полсен и брачната половинка му изгубиха три от четирите си деца при атентатите на Великден в Шри Ланка, заяви Ройтерс, представена от " Гласове ".

``
реклама

Семейството Полсен е било на отмора в Шри Ланка. Бизнесменът е притежател на огромна фешън компания.

Андерс Холх Полсен е датски милиардер, който е основен изпълнителен шеф и едноличен притежател на интернационалната верига за продажба на облекла Bestseller (която включва Vero Moda и Jack & Jones), компания, учредена от неговите родители. Той е и най-големият акционер в английския търговец на дребно по интернет Asos.com и вторият по величина акционер в немския търговец на дребно на облекла в интернет Zalando. Полсен е вторият по величина частен притежател на земя във Англия и най-големият частен притежател на шотландска земя. Според Форбс положението му се прави оценка на 7,9 милиарда $.

Няколко дни преди офанзивите една от дъщерите на Полсен е споделила фотография във Facebook от почивката.

Най-малко 290 души са починали, а други 500 са ранени, при вчерашните набези против църкви и хотели в Шри Ланка. Взривовете раздрусаха църквата Свети Антоний в квартала Кочикада в Коломбо, църквата Свети Себастиян в град Негомбо и още една черква в град Батикалоа. По същото време станаха детонации и в хотелите Шангри-ла, Синамон Гранд и Кингсбъри в Коломбо. Взрив имаше и в столичния зоопарк и в квартала Дематагода.

Министърът на опазването на здравето на Шри Ланка Раджитха Сенаратне сподели, че локална ислямистка формация, наречена Нешънъл Таухид Джамаат, е виновна за нападенията в църкви и хотели на Възкресение Христово, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

Министърът, който е представител на държавното управление, сподели на конференция, че нападенията са били осъществени от седем атентатори камикадзета. Все още не са ясни аргументите за трите бомбени детонации, станали по-късно през вчерашния ден, след серията от гърмежи в три църкви и три хотела.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР