Най-близкият до лидера Корнелия Нинова и нейна бивша дясна ръка

...
Най-близкият до лидера Корнелия Нинова и нейна бивша дясна ръка
Коментари Харесай

Предозиране: Най-близкият до Нинова поддържа лъжа на прокуратурата

Най-близкият до водача Корнелия Нинова и нейна някогашна дясна ръка в минитерството на стопанската система и промишлеността – Калоян Методиев - прекали в поддържането на лъжата на прокуратурата по отношение на депутатския имунитет на Даниел Александров от ГЕРБ.

В профила си във Facebook Методиев повтори фейка на обвиняването, че даже даде и конкретика:

„ Прокуратурата изиска имунитет на народен представител от ГЕРБ за блудничество с 14 годишно момиче, което е станало предходната сряда. Гнус ме е на квадрат. Дъщеря ми е на 14 години. От ГЕРБ и ПП-ДБ към този момент нямат морално право да се крият зад имунитети. Христо Иванов има деца. Още ли желае да прави ала-бала комисии, с цел да не дадат имунитета на Бойко Борисов и компания преди да съумеят да бутнат основния прокурор в съюз с Движение за права и свободи и ГЕРБ. Не ви ли е позор! Приличате на мафиотска конструкция “, написа политологът като с думите си продължава лъжата на обвиняването. Близкият до соцлидера Нинова акцентира още, че не бил необходим имунитет, тъй като Народното събрание „ ставал кей за купувачи на депутатски места “. И насочва опасност, че улицата ще вземе имунитетите, тъй като не могло постарому! „ Отключиха се огромни процеси! “, отбелязва той.

Близкият до Нинова си разрешава да крепи лъжлива и подвеждаща информацията от прокуратурата. Сигналът, подаден против Даниел Александров е от Даниела Колчакова, която този месец става на 18 години.

Тя се оказва и другарка на брачната половинка на Даниел Александров, която персонално я е завела за подаване на жалбата против мъжа ѝ, с който са в бракоразвод. А задачата е ясна: Бясна някогашна брачна половинка желае да срине обществения облик на бащата на детето си.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР