Най-бързият човек на планетата Юсейн Болт е участвал в масов

...
Най-бързият човек на планетата Юсейн Болт е участвал в масов
Коментари Харесай

Юсейн Болт в кърваво меле след запой в Лондон

 Най-бързият човек на планетата Юсейн Болт е взел участие в всеобщ пердах след среднощен запой в лондонски клуб в петък вечер. 33-годишният осемкратен олимпийски първенец и още петима негови другари са имали сдърпване със седем мъже от Източна Европа, до момента в който са купонясвали дружно със звездите от риалити шоуто Love Island, оповестява английският вестник " Сън. "

Според информациите, мелето се е разиграло пред заведението, където към 30 мъже са раздавали юмруци и ритници. Видеокадри, публикувани от в. " Сън “, демонстрират Болт най-вече в ролята на миротворец. Боят почнал да се успокоява, откакто именитият спринтьор хванал един от участниците за яката и го отвел до такси. Кадрите демонстрират, че Болт се вклинил в битка, с цел да разтърве биещите се.

" Юсейн нанесе няколко смазващи удара на хора от другата компания, само че той защитаваше приятеля си. Всичко се случи доста бързо. Това беше кърваво меле, което в един миг изглеждаше, че няма да свърши в никакъв случай. Не мога да допускам, че няма нито един тежко ранен “, сподели един от очевидците на борбата.

" Наши чиновници са били извикани поради сборичкване на " Аргил Стийн “ към 3:10 часа сутринта в петък. При тяхното идване на мястото не са открити никакви участници или потърпевши “, оповестиха от лондонската полиция.

 

33-годишният лекоатлет от Ямайка сложи върхове на 100 м (9,58 секунди) и 200 метра (19,19 секунди) на международното състезание през 2009 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР