Най-атрактивната участничка в Hell's Kitchen за момента е 27-годишната Владимира.

...
Най-атрактивната участничка в Hell's Kitchen за момента е 27-годишната Владимира.
Коментари Харесай

Палава еротична актриса събра очите на шеф Ангелов

Най-атрактивната участничка в Hell's Kitchen за момента е 27-годишната Владимира. Напук на закостенелите разбирания на болшинството тя ошашави публиката с част от признанията за себе си. Оказва се, че дамата с розова коса обича да палува във филми за възрастни.

“Кариерата ” ѝ стартира с любителски фрагменти в еротична онлайн платформа, след което е видяна от продуценти в порноиндустрията. На предлагането им да се включи в горещи секс филми, актуалната кулинарка откликва с възторг. И до момента в който денем се вихри като преводачка в съда в Барселона, нощите си отдава на палавото актьорско майсторство.

Заниманията ѝ в порноиндустрията очевидно не тормозят и партньорката ѝ. Наред с провокативното си занимание и специалност Владимира си пада по личния си пол. Затова и може да се похвали с дама от Барселона, с която е съществено обвързана от 5 години.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Vladimira (@vladibarcelona97)

За смут на мъжете, които автоматизирано впериха взор в нея поради палавата ѝ работа, номерът им със свалките тук май няма да мине. На 27 Владимира е задоволително разкрепостена, с цел да показа даже най-провокативната информация за себе си. И да събере очите освен на началник Ангелов, а и на всички фенове.

Автор: woman.bg, marica.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР