Най-актуалната звезда на Левски Станислав Иванов все още не е

...
Най-актуалната звезда на Левски Станислав Иванов все още не е
Коментари Харесай

Левски не може да се разбере със Станислав Иванов за новия договор

Най-актуалната звезда на Левски Станислав Иванов към момента не е възобновил контракта си със " сините ", който изтича след година. Разминаването сред него и клуба е в размера на заплатата, която ще получава крилото. Стаси и неговият управител Джон Ингълс са поискали клубът да получава толкоз, колкото взима и таранът Станислав Костов. Според неофициална информация, голмайсторът за предишния сезон се разписва против 7500 евро на месец.

Първоначално от Левски са отхвърлили това искане с претекста, че бюджетът ще бъде съществено скъсен и таванът на заплатите ще е към 10 000 лв.. Ръководителите на клуба даже са се оплакали, че Стаси не се пробва да влезе в тежкото финансово състояние на " сините " сега и ги изнудва за нереално заплащане. Заради рецесията обаче и заплатата на Костов ще бъде понижена, в случай че, несъмнено, одобри да остане на " Герена ". При това състояние и на двамата нападатели ще им бъдат препоръчани идентични заплати, като от тях ще зависи дали ще изберат да продължат със синята фланелка.

В същото време обаче Иванов е подложен и в трансферната листа на Левски. Той е един от най-конвертируемите играчи на клуба и действителната му цена е към 1 милион евро. Ако задграничен клуб извади сходна сума, " сините " сигурно ще се разделят с него, с цел да продължи да се развива, а и с цел да се попълни касата на клуба. При състояние, че няма съществени предложения за крилото, шефовете ще го задържат и ще го трансфорат в водач с надежтата, че той още ще вдигне цената си.

" Меридиан мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР