Най-актуалната плеймейтка Деси Димитрова взриви ефира на Нова телевизия с

...
Най-актуалната плеймейтка Деси Димитрова взриви ефира на Нова телевизия с
Коментари Харесай

Деси Фотосесията Взриви Ефира С Решението Си

Най-актуалната плеймейтка Деси Димитрова взриви ефира на Нова телевизия с решението си. Пред камерата на „Събуди се“ тя съобщи, че ще понижи силиконовия си бюст и устните. Деси е безапелационна, че не съжалява за нищо в своя живот. „В дадения миг по този начин съм усетила, че би трябвало да го направя и съм го направила. Всеки човек минава през разнообразни стадии от своя живот“, показа тя.

„ Първо направих устните си. Имам и силиконови импланти, скули с филър, мезотерапии, ремонти на носа. Корекциите направих за мое самочувствие, а не поради мъж. Те ми дават убеденост, поглеждам се в огледалото и се одобрявам ”, споделя Деси, която обра зрителския избор на предното издание на „Плеймейт на годината“.

„ Смятам, че всяко момиче, което има някакъв проблем и го потиска, не е неприятно да си направи промяна, само че да го направи в границите на естественото. Да избере точният доктор и да се вслуша в препоръките му. Голямата ми неточност беше, че аз не се вслушах в тях и желаех всичко по доста ”, признава плеймейтката.

Деси е безапелационна, че медиите са отговорни за голямото количество силикон в България. „Ако някоя певица си покаже зърното, това ще бъде на първа страница. Това се котира в България. Когато съм в чужбина всички ме гледат необичайно, проличава си кои сме българките“, показа Деси.

Тя е решена да понижи гръдната си обиколка, както и устните посредством интервенция.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР