Най-актуалната новина в световния шоубизнес в последните дни е за раздялата

Най-актуалната новина в световния шоубизнес в последните дни е за раздялата ...

Ще се развеждат ли Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт.


Най-актуалната новина в световния шоубизнес в последните дни е за раздялата на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт. Двойката, която сключи брак през декември 2018 г., е поредната, която успя да ни изненада с решението си да се раздели.

А след като всички разбрахме, че Майли и Лиъм вече не са заедно, остават много логични въпроси, които да търсят своя отговор. 

Хемсуърт публикува в профила си в Instagram снимка на залез, под която сякаш помежду другото споменава, че двамата с Майли са се разделили, а той й пожелава само здраве и всичко най-добро, за да продължи напред.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Liam Hemsworth (@liamhemsworth) на Авг 12, 2019 в 8:41 PDT

Причината за раздялата определя като "лична" и е категоричен, че нито е коментирал, нито пък някога ще я коментира пред медиите. И всички думи, които му се приписват, са измислица.

След обявяването на раздялата се разбра, че всъщност тя е факт от няколко месеца. Въпреки това, засега Сайръс не бърза да попълва документите за развод с Хемсуърт.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Liam Hemsworth (@liamhemsworth) на Мар 6, 2018 в 7:13 PST

Двамата просто са имали нужда от почивка, която са си дали по взаимно съгласие. Но това не значи, че краят на брака им е дошъл, защото и преди са имали подобни трудни моменти.
Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт и раздялата им след няколко месеца брак
Защо се разделиха Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт

Развод ми дай

Всички близки на Майли и Лиъм се надяват, че ще преживеят и тази криза, въпреки че изглежда по-сериозна, най-малкото защото стана публично достояние, пише People.

Източник: lifestyle.bg