Навярно стадионът на “Барса” от лятото ще изглежда така… (графика:

...
Коментари Харесай

Spotify се обвързва дългосрочно с Барселона


Навярно стадионът на “Барса” от лятото ще наподобява така… (графика: Spotify)

„ Барселона “ може да е едно от най-известните имена във футбола, само че клубът е в неприятно финансово положение. Толкова неприятно, че не можа да си разреши да задържи талисмана си Лионел Меси, който мина в Пари Сен Жермен предишното лято. Като цяло „ Барса “ има дълг в размер на над 1 милиард $. Тежките финанси на клуба се облекчават ненапълно благодарение на нов спонсор: Spotify.

Името на платформата за аудио стрийминг ще размени Rakuten в предната част на фланелките на играчите (и на репликите, които почитателите купуват) като част от дълготрайно партньорство, което стартира през юли. Spotify ще работи с ФК Барселона, с цел да „ основат благоприятни условия емблематичната фланелка да бъде пространство, което уважава актьори от целия свят “.
още по темата
Като част от съглашението, известният стадион на тима ще бъде ребрандиран като Spotify Camp Nou. За първи път в историята си ФК Барселона преименува стадиона на името на спонсор.

На всичкото от горната страна, в случай че Съветът на членовете на ФК Барселона утвърди договорката идващия месец, Spotify възнамерява да притегли вниманието към създатели от целия свят, „ осигурявайки световна сцена на играчите и създателите в Spotify Camp Nou ”. Повече детайлности ще бъдат оповестени по-късно тази година.

Твърди се, че Spotify ще заплати на ФК Барселона към 307 милиона $ по време на партньорството. Навярно странното решение на Spotify по отношение на създателите идва поради рецензиите, че спонсорира ФК Барселона с деветцифрена договорка, вместо да усилва заплащанията към създателите и да ги поддържа повече.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР