Навярно повечето от вас също като нас следят историята на

...
Навярно повечето от вас също като нас следят историята на
Коментари Харесай

Първи кадри от The Crown, сезон 6: ПРИЛИКАТА с Уилям и Кейт е удивителна

Навярно множеството от вас също като нас наблюдават историята на великобританското кралско семейство, филмирана в сериала на Netfliks " The Crown ". Ето че малко след последния излъчен сезон тази зима, се появиха и първите фотоси от новия шести сезон. Снимките обгръщат края на 90-те до началото на 2000-те, а също и трагичната гибел на принцеса Даяна през 1997 година

За момента се знае, че Елизабет Дебики още веднъж ще изиграе ролята на починалата принцеса Даяна, като същото ще направи и Доминик Уест, който повтори облика на принц Чарлз в последната част. 

Преди броени часове се появиха и първите фотоси на младите Уилям и Кейт, чиято аналогия с действителните принц и принцеса на Уелс смая всички!
   View this post on Instagram

 

Вече е известно и кой ще изиграе младите принцовете Уилям и Хари, а също и Кейт Мидълтън. Ддвама артисти ще играят Уилям, като в облика на 15-годинишния принц ще се въплъти Руфъс Кампа, а по-късно младия принц ще бъде изигран от Ед Макавей. Междувременно дебютантката Мег Белами ще изиграе Кейт Мидълтън.

Кастингът несъмнено е спиращ дъха! Добра работа!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР