Навярно не чувате за пръв път, че животните усещат на

...
Навярно не чувате за пръв път, че животните усещат на
Коментари Харесай

Ако котката ви прави това, значи ви предупреждава за лошо събитие!

Навярно не чувате за пръв път, че животните усещат на друго равнище, когато следва да се случи нещо - без значение дали е естествено злополучие или нещо друго. 

Но какви са тъкмо нещата, които прави домашната ви котка, пробвайки се да ви предизвести за идно неприятно събитие?



Гледа втренчено в една точка

Много чести са изказванията, че котките виждат неща, които ние не можем, като духовни наличия. Ако котката ви гледа втренчено в празна точка, това значи, че ви оттървават от неприятната сила и отрицателното наличие в дома. Така те почистват. 

Не е изключително удовлетворена и се държи лошо 

Ако то не желае да пристигна при вас и стои и ви гледа отдалеко или още по-зле - бяга от вас и ви мяука сопнато, това значи, че сте натрупали доста негативна сила и това го изнервя. 
 Могат ли котките да лекуват? Могат ли котките да лекуват?
От антични времена се приказва за способността на котките да лекуват избрани заболявания на своите стопани. Ако имате котка, евентуално сте з...

Напуска дома

Те постоянно напущат и се връщат, когато си пожелаят. Но в случай че се случва за много по-дълго време и много по-често, това евентуално значи, че негативната сила в дома ви е станала повече от нормално и не могат да я търпят. 



Държи се необичайно

Ако нормално животинчето ви е умерено и благо, а в този момент е почнало без причина и дразнител да съска, да се ежи и въобще да се държи необичайно, това може да значи, че следва неприятно събитие или противен посетител в дома ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР