Навсякъде се вижда как служебният кабинет продължава смяната на социалисти,

...
Навсякъде се вижда как служебният кабинет продължава смяната на социалисти,
Коментари Харесай

Таско Ерменков: Служебният кабинет продължава с чистките на социалисти

Навсякъде се вижда по какъв начин служебният кабинет продължава промяната на социалисти, на чиито места се назначават по-наши хора, разяснява членът на ИБ на Българска социалистическа партия и енергиен специалист Таско Ерменков в тв изявление за чистката в администрацията. " Много са претендентите, които се пробват да изместят Българска социалистическа партия от политическата сцена, само че всеки подобен опит приключва пагубно за оня, който го прави. Защото партията е задоволително постоянна и мъдра, а хората, които гласоподават за нея, го вършат поради провежданите от нас политики. В последното държавно управление доказахме, че само ние изпълняваме обещаното ", акцентира Ерменков. Той е безапелационен, че няма идеологически разлики, когато става дума за въпроси, свързани с националния интерес, и даде образец с битката с корупцията и настояването за по-справедлива правосъдна система. " Това може да бъде сплотяващо в едно бъдещо ръководство на България. Защото това са основите на демокрацията - правото, отбраната на ползите на хората и ясното схващане, че има правдивост в политиката ", изясни Ерменков.
" Икономика без надеждни източници на сила няма по какъв начин да се случва. И заради тази причина ще бъдем още по-категорични от позиция отбрана на ползите на енергийната сигурност. Тя е част от националната сигурност и е детайл от икономическото развиване, включително и на обществената политика ", разяснява Ерменков. Той напомни, че към този момент и представители на Демократична България и Политическа партия са почнали да се изричат, че без " Газпром " мъчно може да решим газовите проблеми в България. Това е политика, която ние водим през цялото време, и тя стартира да получава все по-широка поддръжка, заключи Ерменков целите на левицата в бранш енергетика.
Отстраненият предходната седмица шеф на ВМЗ-Сопот Иван Иванов в тв изявление упрекна служебния министър на стопанската система Никола Стоянов, че го е освободил по поръчка на президента Румен Радев, и го предизвести да престане да лъже необмислено. Той съобщи, че в случай че не спре с операциите, ще заведе против Стоянов за клюка. Иванов упрекна служебния министър на стопанската система, че като ръководител на Съвета на шефовете във ВМЗ не е бил наясно с военно-промишления комплекс и положението му. Този човек е прокиснал седем месеца на стола на началник на Съвета на шефовете и единственото, което е правил, е да си разхожда скъпото костюмче от портала до директорския кабинет, възмути се Иванов. Той отхвърли обвиняванията, че ВМЗ е натрупал 1 млн. лева загуби по време на неговото ръководство, и сподели документи за облага от 48 млн. лева Иванов бе безапелационен, че няма спад в производството, и сподели данни, съгласно които продукцията за двата месеца, в които е бил шеф, е толкоз, що се касае за предходните шест. Той описа, че битовите условия, които е заварил, били трагични. " Ако ги видите, ще си помислите, че сте се върнали с машина на времето в 18 век. Този човек не е влезнал нито в един завод, не е стиснал ръка на нито един служащ ", сподели Иванов и показа коментар на служащите, че там шеф не е стъпвал от над 20 година

 

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР