Навсякъде по света започва да се говори за образователен дефицит.

...
Навсякъде по света започва да се говори за образователен дефицит.
Коментари Харесай

Коларова: Може да се окажем в ситуацията, в която Тръмп постави американската демокрация

Навсякъде по света стартира да се приказва за учебен недостиг. Дистанцията е това, което основава проблеми, сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ политологът и някогашен длъжностен министър на образованието доцент Румяна Коларова  Румяна Коларова Доц. доктор Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 година в София. Румяна Коларова е академични във връзка отдалеченото образование, въведено поради пандемията от ковид.

Другият проблем е обвързван с интензивността на контакта. Много е мъчно родителите да подсигуряват, че вниманието на детето ще бъде на 100% в екрана. Вкъщи липсва мортивацията, която съученциите си дават взаимно, съобщи доцент Коларова.

В образованието навлязоха технологиите, обнови се образователното наличие. Убедена съм, че скоро няма да преминем към 100% присъствено образование, а по-скоро ще преминем към хибриден модел и той няма да трае малко, означи тя.

Според нея учителите ще трансформират настройките си към имунизацията.

Доц. Коларова разяснява и политическата обстановка в България и изострянето на тона преди наближаващите парламентарни избори.

За мен има два съществени казуса пред изборния развой и пред признаването на резултатите от изборите. Единият е пандемията, а другият – огромното опълчване. Пандемията е опасност поради страха от ниско присъединяване, поради орагнизационните проблеми. Страхувам се, че радикалното опълчване може да ни докара до обстановката, в която Тръмп сложи американската народна власт. 4 година той екзалтираше своите последователи, че резултатите на изборите могат да бъдат приети единствено в случай че той е победител. В момента в България никой не може да каже дали ще е победител. Да влезеш в изборите с настройката, че те ще бъдат фалшифицирани, значи да обречеш даже собствният си триумф на подозрения, съобщи доцент Румяна Коларова  Румяна Коларова Доц. доктор Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 година в София. Румяна Коларова е академични.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР