Навсякъде аргументирано отстоявам българската позиция по отношение на Република Северна

...
Навсякъде аргументирано отстоявам българската позиция по отношение на Република Северна
Коментари Харесай

Румен Радев: Българската позиция за Северна Македония е ясна и среща все по-голямо разбиране

Навсякъде аргументирано не отстъпвам българската позиция във връзка с Република Северна Македония и тя среща все по-голямо схващане.

Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти в отговор на въпрос. „ Изключително значимо е да има връзка с всички водачи от Европейски Съюз, с нашите стратегически сътрудници от Съединени американски щати, с всички европейски институции, с цел да се откри ясно, стабилно и необратимо решение “, добави президентът.

На въпрос по отношение на антикризисните ограничения на държавното управление Румен Радев уточни, че оповестените положителни планове на ръководещите първо би трябвало да намерят законодателна поддръжка, да бъдат осъществени и едвам по-късно могат да бъдат коментирани.

„ Медиите би трябвало да базират своите изявления не на клюки, а на обстоятелства. В едно демократично общество е неприемливо медия да отхвърля право на отговор “, съобщи президентът запитан за отхвърли на „ Дойче веле “ да разгласява изпратеното право на отговор от страна на президентската институция.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР