Навръх Свети Валентин Преслава реши да направи последователите си съпричастни

...
Навръх Свети Валентин Преслава реши да направи последователите си съпричастни
Коментари Харесай

Преслава си навлече гнева на феновете заради грозна подигравка (СНИМКИ)

Навръх Свети Валентин Преслава реши да направи почитателите си съпричастни ужасната и мизерна панорама, на което се е натъкнала в самолета, поради която в този момент и се желае напряко да се скрие някъде.

Поп фолк звездата пусна фрагмента на стори в профила си в обществените мрежи, както прави нормално, само че вместо да пожъне триумфи и внимание, получи унищожаващи мнения.

Всъщност Преслава искаше да изрази възмущението и погнусата си от самолетната компания, на която се е доверила за полета си, единствено че скъсаната обувка на една от стюардесите, която се вижда от фотографията, над която певицата е написала „ Никой не би трябвало да лети с тази паплач “, ѝ навлече съществени рецензии и неодобрение, написа Шоу Блиц.

 Преслава си навлече гнева на почитателите поради грозна насмешка (СНИМКИ)

И преди вълната от недоброжелателни изявления да продължи, Преслава побърза да внесе значимо конкретизиране за фрагмента и по този начин да потуши, доколкото може, развихрилите се пристрастености.

Изпълнителката влезе в пояснителен режим, с цел да се отбрани от мощния хейт по собствен адрес. „ В отговор на всякакви „ доброжелатели “, които са решили да се вършат на огромни разбирачи и съдници, бих желала да кажа, че не иронизирам жена, която не може да си разреши нови обувки, а компания, която не ѝ дава такива.

 Преслава си навлече гнева на почитателите поради грозна насмешка (СНИМКИ)

Тя не си избира с какво да иде на работа, а е длъжна да бъде с униформа, подсигурена от работодателя ѝ. Самолетът се разпадаше отвред. Още когато влезнахме, вътре не беше чистено. Цялата седалка беше в трохи и отпадъци. Слава Бог, се прибрахме живи и здрави. Имайте поради също, че хората си заплащат за сходен риск и бедност “, написа Преслава.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР