Навръх рождения си ден соцлидерката Корнелия Нинова получи третия мандат

...
Навръх рождения си ден соцлидерката Корнелия Нинова получи третия мандат
Коментари Харесай

Нинова почерпи Радев с бонбони за рождения си ден и взе мандата

Навръх рождения си ден соцлидерката Корнелия Нинова получи третия мандат за сформиране на държавно управление от президента. Румен Радев я посрещна с букет червени рози и благопожелание към нея да бъде жива и здрава, а тя му даде кутия бонбони.

Спрях се на вашата политическа групировка в търсене на максимален късмет за сформиране на държавно управление. Във времена на политическо опълчване Българска социалистическа партия резервира разговора с всички, взаимодейства еднообразно добре както със старите политически обединения в българския парламент, по този начин и с новите. Надявам се, че стремежът на Българска социалистическа партия към мощна обществена политика ще помогне за сформиране на държавно управление, сподели Радев на Нинова.

Благодаря за доверието. Ще създадем всичко, което зависи от нас, с цел да има държавно управление. Ще продължим да търсим единодушие и да съставим постоянен кабинет, който е по този начин нужен на страната ни в този миг, отговори му Нинова.

Това е третият и финален вероятен мандат за сформиране на държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание. Той се връчва от президента на определена от него парламентарно показана мощ, откакто първият и вторият мандат, връчени на двете най-големи обединения в Народното събрание, не бяха осъществени.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР