Навръх рождения си ден 55-годишната палава кулинарка Силвена Роу нагорещи

...
Навръх рождения си ден 55-годишната палава кулинарка Силвена Роу нагорещи
Коментари Харесай

Попиляха Силвена Роу от критики и обвинения в лъжи

Навръх рождения си ден 55-годишната палава кулинарка Силвена Роу нагорещи пристрастеностите в профила си в Инстаграм с разголена фотография, показвайки в каква добра форма се намира, само че евентуално не е очаквала да получи тъкмо такава реакция към себе си, написа Шоу Блиц.

Очаквано пристигнаха и писанията, че не ѝ отива сходно държание на възрастта. Но също и нещо доста по-любопитно - съгласно мнозина провокативното фото не е настоящо, а е отпреди години, а аргумента е, че фотографията е правена със остарял модел телефон, който Роу държи в ръката си, до момента в който си прави селфито. В същото време на други фрагменти се вижда, че тя употребява относително по-нов модел уред.

На настоящите фрагменти в профила си началник Силвена демонстрира по какъв начин е изглеждала преди - наедряла, с непотребни мазнини по лицето и тялото и изглеждайки много състарена. На новата фотография обаче тя демонстрира по какъв начин наподобява към днешна дата откакто се е подложила на сериозна промяна - много по-слаба, здрава и подмладена.

Обвиненията идват в доста несъответствуващ миг за нея - тъкмо преди премиерата на новия ѝ тв план, който русокоската анонсира по този начин: " Аз съм това, с което се храня! Ново тв шоу! Скоро! Храна&Секс! Нови заведения за хранене! Нека живеем нашия най-чудесен живот! ".

Въпреки рецензиите към нея и съмненията, че лъже почитателите си, нейни правилни почитатели я пазят и настояват, че онлайн тя наподобява още по-добре в сравнение с фотографията, провокирала толкоз дискусия. От последните ѝ изявления в мрежата също се вижда, че Силвена Роу е влезнала във впечатляваща форма и постоянно демонстрира на почитателите си по какъв начин се грижи за тялото си със суперхрани и спорт.

Самата кулинарка също отвърна на рецензиите в своя обява във Фейсбук. Ето какво написа тя без редакторска интервенция: " Предният ми пост възбуди доста мнения! Повечето, както постоянно, несъмнено положителни и споделящи моята пристрастеност за здравословен метод на живот! Имаше малко и набези, естествено, всеки има мнение! Няма неприятно! Засегнати дами на избрана възраст, премирени със сивият проспект на остаряване! Ех, била съм гола! Не напълно! Нямаше нищо аморално в този пост! Просто желаех да ви покажа, че е изцяло допустимо да изглеждате, както вие си желаете в каквато и да била възраст! Всичко е в наши ръце! И аз желая да наподобявам по този начин както се усещам - фит, мощна, дейна, цялостна с сила!!! А на както бях - погледнете фотографията тук! Кой би се въодушевил от тази фотография? Публикувах постът през вчерашния ден, тъй като години наред аз се разпространявам с екстра тегло и в това време, практикувайки биохакинг, аз съумявам да забавя процесът на остаряване, аз съумях да въведа промени при себе си! Тези от вас, които си мислят, че остаряването е неизбежно….защо не, за вас очевидно е неизбежно! Аз, въпреки това, върша всичко допустимо, да избегна тази болест наречена ОСТАРЯВАНЕ! Аз, не мога да си разреша да съм обезсилена, прегърбена, натоварена, изсушена! Аз не искам; •повишено кръвно налягане •висока кръвна захар •излишни телесни мазнини към талията •високи равнища на холестерол • високи триглицериди Да, другари, влошение на един дори от тези маркери е знак на остаряване на нашите кафези! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ за мен! Напълно допустимо е да живеете до дълга хронологична възраст без типичните гореспоменати знаци на остаряване! Моята формула- дълга хронологична възраст& понижена и млада биологична възраст! Не е суетливост! Гореспоменатите са част от най - значимите маркери на нашето метаболично здраве. Също по този начин, те са знаците на остаряване … Тяхното утежняване е начало на най- неприятните възпалителни процеси в нас! Е, не знам за вас, само че аз постоянно ще предпочитам здравето, силата, силата, желанието! А вие? "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР