Навръх представянето на смарт часовника Redmi Watch 4, Xiaomi публикува

...
Навръх представянето на смарт часовника Redmi Watch 4, Xiaomi публикува
Коментари Харесай

Xiaomi анонсира нов смарт часовник – Redmi Watch 4

Навръх представянето на смарт часовника Redmi Watch 4, Xiaomi разгласява няколко промоционални изображения на идното ново устройство. Тези материали демонстрират неповторимите характерности на външния тип на часовника и наличните разновидности на каишката, както и разкриват някои от главните му хардуерни спецификации.

Един от най-забележителните аспекти на Redmi Watch 4 е рамата от алуминиева сплав. Рамката се добавя от въртяща се коронка от неръждаема стомана, която съгласно Redmi има дизайн с „ диамантено шлифоване “.

Смарт часовникът ще разполага и с 1,97-инчов AMOLED екран с периодичност на освежаване 60 Hz. Яркостта на екрана доближава 600 нита, което го прави много подобаващ за потребление навън. Екранът употребява и LTPS технологията, която спомага за понижаване на потреблението на сила, осигурявайки на умния часовник по-дълга самостоятелна работа.

Redmi показа над 200 циферблата за Watch 4, което разрешава на потребителите да персонализират външния тип на своя смарт часовник съгласно персоналния си жанр.

Компанията също по този начин удостовери, че часовникът ще се предлага с четири типа каишки – железни, кожени, текстилни и TPU (термопластичен полиуретан).

Очаква се спомагателни детайлности за новия Redmi Watch 4 да се появят по-късно преди формалната премиера. Представянето на смарт часовника ще се състои на 29-ти ноември по едно и също време със смарт телефоните от серията Redmi K70.

 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР