Навръх Нова година традицията повелява да завъртим баницата и да

...
Навръх Нова година традицията повелява да завъртим баницата и да
Коментари Харесай

Какво отреди новогодишната баница на тимовете във Висшата лига?

Навръх Нова година традицията повелява да завъртим баницата и да си изтеглим шанс. Този прекрасен бит бе спазен в студиото на DIEMA SPORT 2 след последния мач за 2017 година. Уест Бромич Албиън и Арсенал не се победиха, като направиха 1:1, а по-късно водещите Петър Виденов и гостът и коментатор на финалния дуел Георги Драгоев изтеглиха по един шанс за отборите в Премиърлийг.

Тегленето стартира според класирането на съставите, като се започва с водача Манчестър Сити, който на 31 декември направи 0:0 с Кристъл Палас. Съдбата сякаш си направи смешка с манчестърци, които като че ли откраднаха късметчето на градския си противник Манчестър Юнайтед - „ Да наваксаш 15 точки разлика “.

На Челси се падна „ Нов бранител под 50 милиона “, а Манчестър Юнайтед, който не изживява най-хубавите си дни, има мотив за усмивка с „ Контузии на главните играчи да избегнеш “.

За Ливърпул огромните мачове предстоят, а новогодишният шанс отреди „ всички дербита да завоюва “.

С голямо мигане Арсенал се натъкна на „ Нов контракт за ТВ права с Нова броудкастинг груп “, а огромният противник на „ топчиите “ Тотнъм ще се радва на „ нова купа през 2018 година “, най-малко съгласно шансовете в новогодишната баница.

Любопитно е да се означи, че намиращият се на дъното Суонси изтегли може би най-желаният мениджъра на „ алените дяволи “ Жозе Моуриньо шанс – а точно 600 000 милиона за прехвърляния.

Повече може да видите в прикаченото видео!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР