Навръх националния празник 3-ти март, ЦСКА победи с 3:0 отбора

...
Навръх националния празник 3-ти март, ЦСКА победи с 3:0 отбора
Коментари Харесай

ЦСКА не се затрудни срещу Берое, Шопов над всички с два гола и асистенция

Навръх националния празник 3-ти март, ЦСКА победи с 3:0 тима на Берое Стара Загора в среща от 23 кръг на Първа лига. Точни за „ армейците “ бяха на два пъти Станислав Шопов (3` и 48`), един път се разписа и Матиас Фаетон, който беше прецизен в 32 минута. Заради травма, получена в мача с Арда за купата на България, дуелът за домакините пропусна бранителят Иван Турицов.

Благодарение на триумфа ЦСКА се изравни в класирането с втория Лудогорец. Двата отбора имат по 48 точки, само че разградчани са с два мача по-малко.

Тимът на Берое остава в пети следващ мач без победа, като серията включва четири провали и едно тъждество. Старозагорци са на 12 място с 25 точки. Днес те нямаха футболни причини против ЦСКА, а също така останаха 10 на терена още в 17 минута поради пряк червен картон на капитана им Франко Рамос.

ЦСКА откри резултата още в 3 минута с доста красиво осъществяване на Станислав Шопов. 21-годишният пловдивчанин посрещна топката от воле с левия крайник откакто тя беше отбита при центриране от дясно от ъглов удар.

Лошите вести за Берое продължиха и в 17 минута техният капитан Франко Рамос беше отхвърлен с пряк червен картон. В 33 минута Станислав Шопов още веднъж сподели отличния си капацитет, извеждайки съвършено самичък против вратаря в кулоар Фаетон. Нападателят от остров Гваделупа без да се бави технично прати топката за повторно в мрежата на Артур да Мота.

Три минути след началото на второто полувреме Станислав Шопов още веднъж се разписа и направи 3:0 за армейците, оформяйки крайния резултат в мача.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР