Навръх националния празник 3-ти март Мариан Вълев, Башар Рахал и

...
Навръх националния празник 3-ти март Мариан Вълев, Башар Рахал и
Коментари Харесай

Вижте порасналото момче на Диляна и Блатечки

Навръх националния празник 3-ти март Мариан Вълев, Башар Рахал и доста други артисти и звезди от шоубизнеса почетоха премиерата най-новия български филм „ Останалото е пепел “ . Събитието се състоя в Park Center и събра целия актьорски и бекстейдж състав на кино лентата, плюс доста посетители от актуалната българска кино сцена. Историческата драма, отдадена на живота на яркия български политик и финансист Атанас Буров, чиято роля изиграва Асен Блатечки, потегля по кината от 6-ти март.

На формалната премиера участваха с изключение на Асен Блатечки и Диляна Попова с дребния си наследник Борил и всички останали участници в кино продукцията, измежду които Нейтън Купър, Неда Спасова, Пламен Манасиев, Петър Райжеков, Свежен Младенов и други.



Режисьорът Георги Костов и продуцентът Христо Христов се погрижиха да посрещнат и вкарат в кинозалите всеки един от многото гости, които си отделиха особено време в празничния ден, с цел да посетят прожекцията. Купонът се придвижи в бар „ Каше “, където съвсем не остана празно място.

„ Останалото е пепел “ споделя за любовна история, която се развива сред орисите на героите на Диляна Попова (Мария) и Асен Блатечки, който влиза в ролята на фамозния банкер и политик Атанас Буров. За да вземе изявление от Буров, в София идва американският кореспондент Джордж Смит, в чиято роля е Нейтън Купър.



Американецът попада в поредност от забавни обстановки с непредвидени развръзки, сантиментална изненада от ориста и много обрати, които оставят следи за цялостен живот. След години Джордж (в ролята Бен Крос) се завръща към своите мемоари, с цел да опише събитията от тези години.

фотоси:pr
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР