Навръх Ивановден в приповдигнатата атмосфера на зала 300 на Стопанския

...
Навръх Ивановден в приповдигнатата атмосфера на зала 300 на Стопанския
Коментари Харесай

Краят на Маркетингова игра 2022/2023 бе отбелязан с награждаване и гостуване от представители на Coca-Cola HBC Bulgaria

Навръх Ивановден в приповдигнатата атмосфера на зала 300 на Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “, беше маркиран краят на Маркетингова игра 2022/2023, която обичайно играят студентите от бакалавърските стратегии на Факултета.

Това е отборна игра, в която могат да вземат участие по няколко играча, имаща за цел да ги сложи в условия, близки до действителните, с което да ги провокира да вземат управнически решения. Всяко решение води до тъкмо избран резултат, което вкарва форма на състезателност сред тимовете. Крайната цел е, на база на взетите решения, да се отличи тим, който е взел най-хубавите решения и по този метод е постигнал преднина пред останалите.

Тази година почетните три места се разпределят по следния метод:
1 място: Guitar O (5 576 т.) – Ивета Димитрова, Владислав Урджанов, Данаил Гушев2 място: Violin E (4 790 т.) – Светослав Славов, Виктория Михайлова, Динко Троев, Деляна Пенелова3 място: Drums E (4 558 т.) – Илияна Паралюзова, Катина Великова, Милица Иванова, Ивайло Георгиев
Всички отличени студенти получиха подарък от проф. д.ик.н. Невяна Кръстева, а премиите бяха връчени от Петър Сеизов, който е дълготраен специалист в организирането на Маркетинговата игра и другар на Стопански факултет.

След награждаването, за вдъхновението да се занимаваш с маркетинг и да си експерт в региона, приказваха специалистите от маркетинговия екип на  Галина Петрова, Емил Мянков, Николай Тинков и Крум Стоименов, който е ученик на Стопански факултет. В представянето бяха наранени значими тематики, които показват както общата рамка, по този начин и характерните задания на класическия и разширения маркетингов микс от всекидневието на експертите по маркетинг.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР